Patrick Maes


Patrick Maes (1972) woont aan de prachtige Belgische kust in Nieuwpoort, is getrouwd met Saskia en is papa van Wouter, Bram en Yliss.


Patrick is een zoeker, altijd al geweest. Gepassioneerd door wetenschap, astronomie, natuurkunde en bovenal religie, én de schijnbaar onwrikbare kloof tussen deze onverenigbare materie.


Een schrijver, eigenlijk altijd al in enige vorm. Kortverhalen, redactioneel werk voor een magazine, een blog en nu dit boek. Een lezer en een dromer, met een bijzondere voorliefde voor horror, fantasy en sciencefiction.


Dit project is tot stand gekomen uit liefde voor al deze passies. Als de miljarden gelovigen op deze planeet gelijk hebben, als er leven na de dood bestaat, wat dan met de wetenschap? En hoeft het zo te zijn dat als wetenschappers gelijk hebben, alle gelovigen het fout hebben?


In dit werk gaan we ervan uit dat er wel degelijk leven na de dood bestaat en dat het is zoals in de Bijbel beschreven. We heten u van harte welkom op Sheol. Het wordt geen plezierritje en we raden u ondertussen aan om, zolang het nog kan, te genieten van uw vredige leventje hier op aarde…